iiamo sport (bočica za napitke)

iiamo sport – bočica za napitke za male i velike

iiamo sport bočica namijenjena je za ispijanje raznih vrsta napitaka u različitim situacijama a osobito pri sportsko-rekreativnim aktivnostima djece ali i odraslih. Lijepo oblikovane bočice sa živahnim kombinacijama boja učiniti će Vaš užitak ispijanja još većim a poseban anatomski oblik bočica prilagođen je za lako i jednostavno držanje u ruci.

Izbjegnite stres i tugu u očima Vašeg djeteta prilikom odvajanja od voljene bočice!

Ukoliko Vaše dijete koristi iiamo go ili iiamo home bočicu, kada dođe vrijeme za odvajanje i prestanak hranjenja putem sisaljke, jednostavno i lako zamjenite sisaljku na bočici sa iiamo drink nastavkom i Vaše dijete će nastaviti koristi svoju voljenu bočicu za ispijanje napitaka u vrtiću, na putovanjima i u pauzama sportsko-rekreativnih aktivnosti, a posebno će uživati ako vidi da njegov roditelj također koristi iiamo sport bočicu.

Bočica je izrađena od polipropilena (PP), ekološki prihvatljive vrste plastike, potpuno bezopasne za upotrebu.

iiamo sport bočica može se u potpunosti rastaviti na dijelove što omogućava jednostavno i praktično čišćenje drink nastavka te u gornjem, središnjem i donjem dijelu bočice. Na taj način smanjuje se mogućnost zadržavanja štetnih bakterija koje se nakupljaju i talože prilikom stajanja tekućina u bočici. Također, bočica se može rastaviti i oprati u perilici posuđa.

U slučaju oštećenja ili dotrajalosti pojedinačnih dijelova bočice u tijeku upotrebe, u mogućnosti ste nabaviti te vrlo lako zamjeniti pojedinačne djelove Vaše bočice te ju nastaviti koristiti.

Dizajn iiamo bočica osmislio je poznati i svjetski priznati dizajner  Karim Rashid.

 

iiamo sport bočice u ponudi su u tri kombinacije boja:

Napomena:

*moguće je posebno naručiti sve zamjenske dijelove za bočice.

Naručite odmah

Odgovori