iiamo string+peace (duda sa hvataljkom/etui-om)

iiamo string – Etui/spremnik za dudu varalicu sa dvostrukom funkcijom

iiamo_string

iiamo string - Etui/spremnik i hvataljka sa dudom varalicom

iiamo string odlikuje više važnih prednosti za roditelje i bebe. Uz odličan dizajn Karima Rashida, ovaj etui/spremnik štiti i pomaže održati dudu iiamo peace higijenski čistom  dok je pohranjena u torbi za bebine potrepštine ili negdje u majčinoj torbi.

U situaciji kada beba koristi dudu varalicu etui/spremnik ima fukciju hvataljke koja omogućava  pričvršćivanja na bebinu odjeću te tada sprječava da duda padne na tlo i štiti od onečišćenja, ispadanja ili gubitka voljene dude varalice. To je osobito važno za sreću i radost najmilijih kada zavole i stvore naviku korištenja dude koja ih umiruje prije slatkog sna.

Spremnik ima silikonski prsten koji omogućuje brzo i jednostavno povezivanje s dudom iiamo peace. Kada se povežu, iiamo peace i iiamo string poprimaju oblik prekrasnog lopoča.

iiamo string – etui/spremnik ne sadrži BPA ni druge štetne tvari i može se dezinficirati u proključaloj vodi.

Etui/spremnik je bijele boje te u pakiranju s njime dodatno dolazi jedna vezica i duda iiamo peace veličine 0–6 mjeseci prema izabranoj boji. Boje dude varalice koja će u etui spremniku dobiti prekrasan izgled izaberite prema Vašoj želji.

*iiamo peace – dude varalice izrađuju se u pet veselih boja:

Pakiranje sadrži:
1 dudu varalicu iiamo peace veličine 0-6mj. u odabranoj boji
1 iiamo string bijele boje – hvataljku koja ima i funkciju etui-a za dudu iiamo peace i zaštitnu vezicu sa silikonskim prstenom.

Naručite odmah

 

 

iiamo string - etui/spremnik za dudu varalicu sa dvije funkcije