Kako naručiti?

1. Za kupovinu odaberite proizvod i količinu a zatim kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”, pojaviti će se prikaz sa sadržajem vaše košarice. U košarici možete dodatno izmijeniti količine naručenih artikala ili neželjene artikle ukloniti.

2. Ako želite pogledati i kupiti dodatne artikle kliknite na gumb “Nastavak kupovine” i vratiti ćete se na ponudu svih artikala u web trgovini. Vaša košarica se tada nalazi u desnom gornjem uglu i pruža Vam informacije o ukupnoj količini odabranih artikala, ukupnoj cijeni artikala i količini pojedinačnog artikla.

Pojedinačni artikl možete ukloniti iz košarice klikom na znak “x” koji se pojavljuje desno od artikla nakon što postavite pokazivač iznad tog artikla.

Klikom na gumb “Prikaži košaricu” ili “Košarica” (na samom vrhu stranice) biti ćete ponovno preusmjereni na pregled Vaše košarice.

3. Cijena dostave unutar Hrvatske iznosi:  30 kn za narudžbe do 300 kn. Za narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna. U košarici je naveden iznos koji Vam nedostaje kako biste ostvarili besplatnu dostavu.

Za naručitelje i dostavu izvan Hrvatske, u dogovoru sa naručiteljem organiziramo najpogodniji ili najpovoljniji način dostave uz naplatu.

4. Odabirom gumba “Naruči” potvrđujete izabrane artikle i nastavljate na dio za popunjavanje vaših kontakt podataka te adrese za dostavu. Narudžbu potvrđujete klikom na gumb “Pošalji narudžbu”.

5. Nakon narudžbe na Vaš mail stići će obavijest o primitku narudžbe, a zatim će uslijediti i “Ponuda za uplatu” poslana od naših djelatnika kojom se potvrđuje dostupnost naručenih artikala i vrijeme isporuke.

UVJETI KUPOVINE

1. Općenito
Ovi uvjeti utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj Internet trgovini. “Aspiration d.o.o.” je prodavatelj, a kupac je svaki punoljetni posjetitelj naše Internet trgovine, koji robu naručuje na jedan od načina opisanih u daljnjem tekstu.
Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom procesa kupovine. Proizvodi su namijenjeni prodaji na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Kupovinom proizvoda u Internet trgovini prihvaćate sve uvjete prikazane u nastavku teksta.

2. Točnost sadržaja
U našoj Internet trgovini uvijek nastojimo što točnije prikazati opise, slike i cijene ponuđenih proizvoda. Unatoč našim nastojanjima mogu se dogoditi određene manje pogreške ili netočnosti.

3. Dostupnost proizvoda
Stanje na našem skladištu pratimo redovito te u skladu s tim svakodnevno ažuriramo podatke u našoj Internet trgovini. Ipak, ponekad se može dogoditi da je proizvod prikazan u našoj Internet trgovini, iako ga više nema na skladištu. U takvom slučaju ćemo vas o tome obavijestiti, a vi možete promijeniti ili otkazati narudžbu.

4. Cijene
Sve cijene su prikazane u hrvatskim kunama (HRK), a u cijene je uključen PDV. Cijene za tržište BiH će se  iz kuna konvertirati u eure.

5. Naručivanje
Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini za područje Republike Hrvatske naručuju se na jedan od sljedećih načina:

  • putem web-shop košarice
  • e-mailom
  • telefonom/mobitelom

6. Plaćanje
U Internet trgovini proizvode možete plaćati putem:

  • opće uplatnice
  • virmanom
  • internet bankarstvom

Za svaku narudžbu djelatnik će Vas kontaktirati o roku isporuke i izraditi ponudu za Vašu narudžbu.

7. Dostava
Proizvode raspoložive na skladištu šaljemo radnim danom najkasnije 24 h nakon primitka uplate (može potrajati dan ili dva ovisno o banci). U slučaju da proizvod nije trenutno rasploživ, kontaktirat će Vas naš djelatnik i obavijestiti Vas kada smo u mogućnosti isporučiti Vašu narudžbu.

Cijena dostave unutar Hrvatske iznosi 30 kn po paketu.

Za narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna unutar Hrvatske. Dostava izvan Hrvatske se naplaćuje prema troškovima odabrane dostavne službe.

Prilikom slanja Vaše narudžbe poslat ćemo Vam e-mail sa obavijesti o slanju i kojom dostavnom službom je narudžba poslana.

8. Povrat ili zamjena proizvoda
Ukoliko niste u potpunosti zadovoljni s kupljenim proizvodom, možete ga vratiti ili zamijeniti u roku od 7 radnih dana nakon primitka pošiljke. Naknadne reklamacije neće se uvažavati. Proizvod mora biti nekorišten i u originalnom pakiranju, zajedno s originalnim računom koji ste primili uz pošiljku. Ako ne želite zamjenu proizvoda, vratit ćemo uplaćeni iznos na Vaš račun. Troškove povrata i slanja nove robe snosi sam kupac.

Kupac ima pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta. U tom slučaju, u dogovoru s kupcem, odobrit ćemo povrat proizvoda te kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova. Uz vraćenu robu potrebno je priložiti original računa i svu dokumentaciju koju ste primili uz pošiljku.

9. Zaštita privatnosti
“Aspiration d.o.o.” obavezuje se zaštititi osobne podatke kupaca tako da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su potrebni za obavljanje posla.