Nagrade

iiamo-Karim-Rashid-designNagrade za dizajn i inovativnost

iiamo proizvode čini strastvena mješavina dizajna, funkcionalnosti i inovacije.

iiamo uvijek nastoji nadmašiti inovativnošću čak i vlastita dostignuća. Zato iiamo surađuje sa svjetski poznatim industrijskim dizajnerom Karimom Rashidom, jednim od najproduktivnijih dizajnera svoje generacije, čiji je rad za velike svjetske proizvođače kao što su Audi, Samsung, Swarowski i Armani, cijenjen, priznat i nagrađen u čitavom svijetu.

Mnoge nagrade za dizajn i inovativnost proizvoda za bebe koje je osvojila bočica za zagrijavanje iiamo go od samog početka privlače svjetsku pažnju.

Među ostalima, neke od osvojenih nagrada su:

2012. nagrada za junior dizajn
Najbolji svjetski časopis za roditeljstvo ocijenio ga je iznimno visokom ocjenom u kategoriji najinovativnijeg proizvoda.

2010. nagrada za inovaciju kind und jugend
Kind und Jugend najcjenjeniji je i najvažniji sajam proizvoda za bebe. iiamo je ondje odlukom žirija sastavljenoga od najboljih profesionalaca na svijetu pobijedio konkurenciju od više od 200 drugih proizvoda za bebe iz čitavog svijeta.

2010. pentaward, nagrada svjetskog natjecanja za dizajn pakiranja
Prvi je put cijenjena nagrada dodijeljena nekoj danskoj tvrtki. Nagradu (srebro) su s ponosom podijelili Box House i Studio Karima Rashida.

2009. good design award
Jedna od najprestižnijih svjetskih nagrada za dizajn (među ostalim, dobitnici su i Apple, Aston Martin i NASA). Proizvod je izložen u muzeju Athenaeum u Chicagu u lipnju 2010. godine.

2009. priznanje za najbolji proizvod godine
Kao jednomu od dobitnika nagrade za dizajn interijera, iiamu je nagrada stigla izravno iz muzeja Guggenheim (New York).