grijači – iiamo warm (za iiamo go bočicu)

iiamo warm grijači za iiamo go bočice

iiamo_warm

 

 

Grijači iiamo warm za iiamo go bočice - set 5 komadaGrijači za iiamo go bočice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iiamo warm jednokratni grijači, namijenjeni su korištenju isključivo sa iiamo go bočicom. Grijač zagrijava mlijeko i druge pripravke na preporučenih 37°C u približno četiri minute, bez upotrebe električne energije. iiamo warm je čudesan ali posve prirodan način zagrijavanja (samo uz pomoć soli i vode). Zvuči neobično ali potpuno je istinito.

Učinak zagrijavanja proizlazi iz rehidracije suhe soli, odnosno otpuštanja energije koja nastaje prilikom miješanja visoko dehidrirane soli i vode. Toplina koja nastaje prenosi se preko stijenki spremnika grijača te se mlijeko ili pripravak za hranjenje djeteta zagrijava uz pomoć prirodne reakcije u svega 4 do 5 minuta.

iiamo go će nakon zagrijavanja pripravka na temperaturu za hranjenje dodatno održavati pripravak toplim približno 15–20 minuta, ovisno o temperaturi okoline te na taj način osiguravati ravnomjernu temperaturu tijekom kompletnog vremena hranjenja, čak i uz redovite stanke tijekom hranjenja.

iiamo warm je napravljen s ciljem jednostavnog korištenja i osiguravanja toplih pripravaka u različitim situacijama u kojima su roditelji s djecom u pokretu te im nije dostupna električna energija i ostali uređaji za zagrijavanje (npr. pri putovanju, boravku na otvorenim i javnim prostorima, te ostalim sličnim situacijama).

iiamo warm izrađen je od plastičnog materijala polipropilena (PP), ekološki iznimno prihvatljive vrste plastike nakon čijeg izgaranja preostaju samo CO² i voda. Također, ne sadržava BPA, te bez soli i vode teži svega 14 g. , što je manje od težine polovice prazne plastične boce od ½ litre.

Imajte na umu da se mješavina soli i vode u spremniku grijača iiamo warm temelji na pretpostavci da je mlijeko prilikom ulijevanja u bocu sobne temperature i da se bocu puni sa 170–180 ml da bi se postigla temperatura od 37 °C u približno četiri minute.

Važno je napomenuti da nakon aktiviranja iiamo warm grijača (zakretanjem dna bočice/tzv. aktivatora grijača) bočicu treba odmah protresti/preokrenuti te isti postupak protresanja ponoviti nekoliko puta tijekom vremena zagrijavanja (u tijeku 4 do 5 min) kako bi se voda i sol u grijaču dobro pomiješale, a toplina preko stijenki spremnika ravnomjerno rasporedila i zagrijala pripravak.

NAPOMENA:

* iiamo warm je grijač za jednokratnu uporabu. Jednom kada se grijač aktivira, te se sadržaj soli i vode promiješa, nije moguće ponovno razdvojiti otopinu na prvobitne sastojke niti osigurati ponovno zagrijavanje istim grijačem.

*Pakiranje sadrži: 5 jednokratnih grijača – iiamo warm

Iako se iskorišteni iiamo warm grijači mogu odlagati u reciklirajući otpad, savjetujemo Vam da ih ne odlažete u otpad, već da ih tijekom razdoblja sa značajno višim temperaturama ohladite i dodatno iskoristite za rashlađivanje i/ili održavanje nižih temperatura tekućine u iiamo go bočici.

Naručite odmah