Višefunkcionalna bočica

Višefunkcionalna, samozagrijavajuća i nadogradiva bočica iiamo go

Višefunkcionalna bočica iiamo go omogućava jednostavno i brzo zagrijavanje bilo gdje da se nalazite te hranjenje i ispijanje putem sisaljke već od najranije dobi djeteta.

višefunkcionalna bočica - iiamo go– U kasnijoj dobi djeteta, korištenjem dodatnog nastavka (ravnog dna) tzv. “iiamo more” povećava se kapacitet bočice do 380 mililitara.

– Nakon odvajanja djeteta od sisaljke,  korištenjem dodatnog nastavka za napitke tzv. “iiamo drink” bočica se pretvara u elegantnu i modernu sportsku bočicu za ispijanje napitaka.

Na taj način bočica osigurava višefunkcionalnost, prilagodljivost i dugotrajnost upotrebe tijekom svih faza odrastanja djeteta. Također, prilagođavanjem istovrsne bočice u različitim fazama životne dobi djeteta, izbjegavaju se nagle promjene u izmjenama navika djeteta. Obzirom da te promjene mogu izazvati vrlo stresne situacije za dijete i roditelje, korištenjem iiamo bočice i nastavaka prilagodba na novo i drugačije će biti puno lakša i bezbolnija jer voljena bočica ostaje u rukama Vašeg djeteta.

Dodatne prednosti: